23 Nisan 2013 Salı

23 Nisan Çocuk Bayramımız

Ne mutlu bir gün. Renkli balonlar, çocuk şarkıları, gösteriler, gülüşler...
İçindeki çocuğu öldürmemiş olan benm için ne kadar güzel olsa da boynum azıcık büküktü bugün. Çok az kimsenin anlayabileceği bir kırıklık. Bir kaç senedir halk oyunları eğitmenliği yapıyor(d)um. Bu seneye kadar. Bu sene istemedim işte. İçimde yanan ateş bugün iyice harladı. Yapmam gerekmiş aslında. Geçen sene gecemi gündüzüme katıp, müziklerini ayarlayıp, yeni figürler öğrenerek, en laf anlamaz çocuklara bile bişeyler öğretip, onlarca çocuğu bir araya getirip 4 ekip çıkarmıştım 23Nisan Bayramına. (arada bir de yarışmaya gidip 3. olarak) Meğerse içimdeki çocuk ne mutlu oluyormuş öyle. Bu sene boynu bükülünce anladım.
Ne yapalım artık böyle oldu bu bayram. Mahsun, kırık..
Tüm çocukların çocukluğunu yaşayabilmesi ve bütün yetişkinlerin içindeki çocuğu kaybetmemeleri dileğiyle....
Tüm Türkiye'nin Çocuk Bayramı kutlu olsun.

2 yorum:

  1. ama bir egitmen olarak senin boynun bukulur, icinden gelmezse, bu cocuklar ne yapsin, nasil sevinsin dimi ama? Hadi bakalim icindeki cocuga benden bir dondurma, cos ve seneyeki hazirliklara basla. Bak hala okuyor, kalksanaaaa:))) Saka bir yana, yavas yavas sanirim icimizdeki coskuyu olduruyorlar, inadina canlanmak lazim. Gunumuz kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok büyük bi ihtimal yine bikaç ekip hazırlıcam. Teşvik için de teşekkürler. İçimdeki çocuk çok sevindi yorumunuza:))

      Sil