5 Aralık 2012 Çarşamba

Değişen çöp kovam

Peçete dekupajı uyguladığım çöp kovası kapağı. Çok güzel oldu, çok beğendim. Ne zamandır yapmak istiyordum. Nasıl yapsam nereye yapsam karar verememiştim. Geçenlerde yanlışlıkla kırılan kova kapağımızı yapıştırınca  kötü bi hale geldi, atmaya da kıyamadım,öyle kullanıyordum.
sonra tam zamanı diyerek çok güzel de bir peçete bulamayaraktan(yani banyoya uyan falan) bulduğum bu peçeteyi uyguladım. Fena olmadı, hatta çok iyi oldu.

6 yorum:

  1. Bence harika olmuş yani insan bazı şeyleri atmaya kıyamıyor hem nie israf edelim ki değerlendirmek en güzeli bence

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim. bence de herşey değerlendirilebilir:)

    YanıtlaSil
  3. hiç belli olmamış kırığı.nasıl da net bi dekupaj hem, boya gibi..

    YanıtlaSil
  4. ben çok beğendim bu dekupajı zaten, her yere uygulayasım var:)) bi sürü şey almamaız lazım:)))

    YanıtlaSil
  5. merhaba cok guzel olmuş.bende ahşap boyamaya baslamak istıyorum ıstanbulda malzeme almak ıcın nereyı tercıh edıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim sevgili müge. kesinlikle başla. süper bişey. istanbulda yaşamıyorum ben. burası ufacık bi belde Türkiyemin.Başka bi şehirden bi minibüsle gelen amcadan alıyorum malzemeleri. ve merkeze gittiğimde bulabilirsem. ama istanbula gittiğimde daha önce birinden edindiğimiz bilgiye dayanarak bi yere gtmiştik. orada da fiyatlar benm aldığım gibi. mısır çarşısından çıkınca yukarı doğru giderken solda sabuncu han var. oranın içinde 2 tane ahşap malzemeci dükkan var. bana uygun geldi. ama başka yerler varsa bilmiyorum kusura bakma:) kolay gelsin şimdiden:))

    YanıtlaSil