19 Kasım 2013 Salı

Kitap Okumak İster misin?

Şurdaki yazımdan bakabileceğiniz gibi Kitap Okumak ister misin'den bir süredir kitap alıp okuyorum. 3. postam bile geldi de ben yazısını yeni yazıyorum bir öncekilerin. kendilerine çok teşekkür ediyorum kitapsız bırakmadıkları için. Kitapları anlatmak istiyorum hemen. İkisini de çok beğendim.

AŞK: Kesinlikle bir solukta okunacak elden bırakılmayacak türden. İlk çıktığında bir türlü okuyamamıştım, benim gibi okumayan varsa bir an önce okumalarını tavsiye ediyorum. İlahi aşk. İlk önce içimize bakmamız gereken ama hep en son bakılan yer. Ve Şems-i Tebriziden yakınlarından tanıdıklarından hikayeler. Sizin de kendinizden bişeyler bulacağınız hatta kendinizi bulacağınız türden. Okudukça eksik bir yanınız olduğunu, bir an önce onu tamamlamak ihtiyacını olduğunu anlıyorsunuz. Bu büyülü atmosfere bir an önce girmeniz dileğiyle.

O MUHTEŞEM HAYATINIZ: Keşke hayatlarımız dışarıdan bakıldığı gibi olsa, o kadar muhteşem, gösterişli, beğenilesi. Ama her zaman öyle olmuyor tabi ki. Bazen kendimizin bile deşmekten korktuğumuz anıları bir başkası mucizeymiş gibi ortaya çıkarıyor, gözü gibi bakıyor. Ve hayatımızı değiştiren kocaman bir sır bu muhteşem hayata gölge mi düşürecek yoksa yeni yelkenler mi açacak? Yakın tarihimizden de olayları da içinde bulacağınız keyifle okuyacağınız bir kitap.

4 yorum:

  1. Oya Baydar henüz okumadığım bir yazar, Aşk kitabı ise çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  2. Kitap okumak ister misin'den 7 kitap okudum :) elimdekileri göndereyim yenilerini talep edeceğim. Nar Ağacını henüz okuyamadım. İnşallah onu gönderirler :)
    Elif Şafak - Aşk da kendi kitaplığımda mevcut ama daha okuma fırsatım olmadı. En kısa zamanda okumak istiyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oh ne güzel:) Nar Ağacını mutlaka oku, müthiş:))) Aşk da öyle.
      Sevgiyle...

      Sil