4 Ekim 2013 Cuma

Kitap okumak İster misin?

Hülya Hanım 'ın blogundan gördüğüm hemen benim de kitap istediğim bir online kütüphane Kitap Okumak İster misin? 2013ün sonuna kadarücretsiz. Kitabnızı seçiyorsunuz, okuyup geri gönderiyorsunuz. Önce internet sayfalarına mail atmıştım, hemen yanıt verdiler tabi ki ama facebook sayfalarından daha hızlı haberleşebiliyorsunuz. Üç kitap istemiştim fakat kitaplar çok talep edildiğinden ellerinde kalmamış ve ben de başka bir kitap istedim. Çok ilgililer bu konuda. PTT kargoyla hemencecik gönderdiler kitaplarımı, siz de okuduktan sonra PTT kargoyla ücretsiz olarak geri yolluyorsunuz.

Biraz kitaplardan bahsedeyim:
Nöbetçi Zeytin: kısa öykülerden oluşuyor. İnsanın içini ısıtan, kimi zaman güldüren türden. Elinize aldığınız gibi bitiveriyor zaten.

Nar Ağacı: çok beğendiğim, okuduğum 3 gün içerisinde kahramanlarıyla bira arada olduğumu hissettiğim bir roman. Üslubu çok güzel, anlatımı sürükleyici, hiç arar vermeden okumak isteyeceğiniz bir kitap. Tarihimize dair birçok şeyi öğrenebileceğiniz bir yapısı var. İki farklı kültürden gelen iki insanın buluşuncaya kadar yaşadıkları hayatlar.

İnternet siteleri: http://www.kitapokumakistermisin.com/

Facebook sayfaları: https://www.facebook.com/pages/Kitap-Okumak-%C4%B0ster-misin/327927040637181?fref=ts

youtube kanalı: https://www.youtube.com/user/KitapOkumak

Siz de bir ziyaret edin ve okumanın keyfini çıkarın.

2 yorum:

  1. Değerlendirmenize sevindim :) onların aracılığıyla ben de 5 tane kitap okudum. Nöbetçi Zeytin'i hiç duymamıştım ama Nar Ağacı'nı okumayı çok istiyorum. Bayram dönüşü talep edeceğim :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blogunuzu takip ederken çok değişik şeyler öğreniyorum. bu da onlardan biri. gerçekten çok iyi oldu. Nar Ağacını kesinlikle okuyun. Çok seversiniz. Nöbetçi Zeytin biraz dini öyküler içeriyor, benim hoşum agitti ama siz ne düşünürsünüz bilemem. Teşekkür ederim:)))

      Sil