18 Eylül 2013 Çarşamba

uff puff hatta pöffff

Yorgunum argınım bitkinim. ne olacak bu halim bilemiyorum. Bu bebekçik hal bırakmadı bende:) Hep uyku hali. 3 aydan sonra bitmiyor muydu şu şikayetler? Sanki benim yeni başladı. İşe de alışamadım. Yaz tatili iyiydi de okul öğrenciler 2 gündür kendimde değilim sanki. umarım bikaç güne geçer. önerisi, bi bildiği olan lütfen yazıversin ne yapmak gerek ki???

6 yorum:

  1. Bunaldığım zaman inşirah suresini okuyorum Kur'an-ı Kerimden çok iyi geliyor :) Yeni ve süslü kalemler de aldın mı değişiklik oluyor sanki bende..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. o sureyi bilmiyordum hemen bakıcam:) doğru kalem almakta fayda var sanırım, sağ olun:))

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. olur walla, ben varım. hatta pasta mı yesek hergün. daha doyurucu daha enerji verici kendileri. her gün biri alsın bize, olmadı kocalarımız alsın, hıhhh:)))

      Sil
  4. Bundan 10 yıl önceki halim:)) Günde 3 saatlik uykuyla işe giderken hissettiklerim gibi. Elindeki güzellik için değdiğini düşünüp durumu kabullen. Çok gerçekçi bir cevap olabilir ama yok kırkı çıksın, yok 3 ay geçsin, yok dişleri çıksın, aman bezinden bir kutulsun, hele bir herşeyi yemeğe başlasın falan derken 2 yaşını buldum ve bitti. En azından gecelerim düzene girdi. Sonra farklı işleri oluyor ama kendini kurtarmış olduğu için sorun değil. Çocuk da yaparım kariyer de böyle bişi:)) Ama çikolata fikri gerçekten hoşmuş... Bol bol yiyip mutlu mutlu dolaşmalı. Nasıl olsa bu koşuşturmacada kilo derdi olmaz değil mi?.... Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Daha hamilelikte böyleydim düşünün. Şükür 2 haftadır çok iyi hissediyorum kendimi. Bebeğimiz olunca daha yorucu tahmin edemiyorum ama gerçekten değer snaırım. şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.

      Sil