30 Ekim 2012 Salı

ETAMİN TABLOM :)

Sonunda başardım. Haftalardır uğraştığım tablomu bitirdim. Nasıl sevinçliyim anlatamam. Bir hevesle aldığım etamini bayağdır işliyordum. Ne yazık ki kahverengi ip bulamamıştım bi türlü. Öylece boynu bükük günlerce bekledi. Sonunda bayram tatilinde memlekete gittiğimde bulabildim. Ah ne çaresizlik sormayın. Eve döndüğümüz gün hemen bitirdim etamin tablomu.
İşlemesi çok zevkli. Bi de ilk işim nasıl olcak ne zaman bitecek, hemencecik görmek için bi heves harıl harıl çalıştım ama aksilikle işte. Ancak tamamlayabildim.

Bu seferde çerçeve lazımdı ama bu küçücük yerde o kadar çok para istediler ki inanamadım. Onu da ben yapayım dedim. Nasıl yapayım neyden olur, yapıştırayım mı bilemedim. Artık olduğu kadar deyip giriştim sözde çerçeveme. Mukavvadan kestiğim arkalığa etamini geçirdim, arkasından sabitledim köşelerden dikerek. sonra da görüldüğü gibi mukavvadan yine şeritler de çerçeve oldu, onu da etamine diktim. Şeritlerin üstünü de yine haftalar öncesi pekcokseyindeftercisi ile beraber aldığımız keçelerle kapladım. Pek düzgün kesemedim maalesef ne mukavva şeritleri ne de keçeleri. Üzülüyor muyum tabi ki de hayır. O benim tablom...





10 yorum:

  1. Çook şeker olmuş.Çerçeve de son derece akıllıca, ellerine sağlık.
    Benim tek takıldığım ise yazının Türkçe olmaması. Hatta hiç yazı olmayabilirdi. Bir ingiliz, bir amerikalı böyle güzelim bir pano yapıp altına Türkçe yazı yazıyor mu. Neyse sen bana aldırma.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Utandım walla. Bu kadar destekten sonra beğenmeniz çok hoşuma gitti. Yazı için hiç öyle bakmamıştım, benim için sorun yoktu da ondan aslında Türkçe veya İngilizce. Ne demek çok teşekkür ederim tekrar:)

    YanıtlaSil
  3. ayy ne de sevimli, renkler de capcanlı. eline sağlık arkadaşım.
    hem ilk defa bişeyler yapmak başarmak ne güzel. bi yerlere asmak seyredip durmak...
    çerçeve de bence ahşap bir çerçeveden daha iyi bi fikir olmuş.
    etamin ben de yapmak isterdim ama çok sabır istiyor gibi sanki.sıkılıveririm de yarım kalır gibi.

    YanıtlaSil
  4. :) çok sağ ol canım ya. gerçekten harika bir duyguymuş. koydum baş köşeye bakıp duruyorum:) ben de çok düzgün kesemiyormuşum fark ettim.biraz yamuk yumuk oldu sanki.aman napalım.. evet ya ha deyince olmuyor. ne zamanlaaaardııırr bekliyorum biliyorsun. tamamlarız sen başla:)

    YanıtlaSil
  5. insan başladığı işi bitirince bir ''ohhh'' çekiyor ( :
    hele de bu bir etaminse..
    ellerinize sağlık. dilerim devamı gelir. çok çok kolay gelsin ( :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) gerçekten sabır istiyormuş. ben de istiyorum devam etmeyi, inş başlasam devamı gelcek de bikaç gündür erteliyorum. çok saolun:)

      Sil
  6. Ellerinize sağlık çok şirin olmuş...

    YanıtlaSil
  7. 10 marifet sayasende bloğunuzu keşfettim çok şeker olmuş ellerinize sağlık
    nacizane fikrim kelime doğrulamayı kaldırırsanız daha rahat yorum alabilirsiniz sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:) hmm tamam hemen bakıyorum:)

      Sil