31 Mayıs 2013 Cuma

30 Mayıs 2013 Perşembe

papatyalar


Çok sevdiğim papatyalar. Onlar bile bazen mutlu etmiyor olabilir. Neden biz söz geçiremiyoruz hayata? Bizi mutsuz edecek seçimler yapmak zorunda kalabilyoruz ki? Gerçi diyorum ki belki böylesi iyi olacak, belki sonu mutlu olacak. Sadece masallar bitmiyor di mi mutlu sonla. Geçen sene yapamadığımız başlangıç bu sene gene buldu beni, bizi. Sanırım olucağın önüne geçemiyoruz. Ya da hep böyle daha iyi olacak da yine de arada bir yüreğim ağzıma gelerekten mutlu mesut hayatıma devam edicem. İşte bilemiyorum ki. Kaderin cilvesi de bu zaten dimi. Bilsek neler olacağını sonunda yaşanası olmazdı hayat. Neyse diyerek bu günlerin tadını çıkarıyoruz. Tatil yaklaşıyor ve ben bununla bile mutlu oluyorum. Bu papatyalar kadar sade hayatım ve ben bayılıyorum bu sadeliğe. Yalansız, riyasız, eşimle mutlu mutlu, dolu dolu. Böyle devam etsin hep ve papatya papatya sürsün günler....

23 Mayıs 2013 Perşembe

anahtarlığımmmm

yapalı bayağ olsa da anca koyuyorum fotolarını. Ne güzel pembecik bir anahtarlık. peçete dekupaj yaptım.
Başka da bişey yapmıyorum evde. Koca bir bahar-yaz temizliğine kalkıştım. anca işte.




16 Mayıs 2013 Perşembe

Kutu kaplama-2 ve kalemlik

Dün bahsetmiştim. Fotoğraf makinesinin pili bitince resimler yarım kaldı diye. Hemen bugün çekip koyuveriyorum bloguma.


Ufacık kutuları yine yapışkan kağıtlarla kapladım. Birine renkli bantları koydum, diğerine de inci, boncuk, cırt cırt ne bulduysam ortada tıkıverdim:)

* ve aralık ayında kapladığım karlı çam ağaçlı kalemliğimi artık kaldırma vakti geldi de geçiyor diye düşündüm ve  çiçekli yeşilli bir kalemlik dekupajladım peçetelerle. Hem de çift yönlü kullanabileceğim.




15 Mayıs 2013 Çarşamba

Her şeyi kaplıyoruz

Dün gece ne varsa ne bulduysam evde oturdum kapladım can sıkıntısından. Ama fotoğraf makinesinin pili bittiğinden çekemedim hepsini, yarına umarım onları da koyarım. Bahar yorgunluğu da değil benm ki onu çoktan atlattım. Bilemedğim bişeyler, çok şey yapasım var, ama yerimden kalkasım yok. Planlarım var, ama nerden başlasam bilesim yok. E yaz da geliyor. Tatil düşünceleri şimdiden sardı, çok severim ben yazı. Planımız hazır zaten de ben extradan bi yerlere gitme peşindeyim. Şöyle dolu dolu bi yaz olsun inşallah.

Evimizin mutfağından çektim, adını bilmediğim bir ağaç. Morumsu mavimsi çiçekleri var ama artık savruluyor, meyvesi de yok:(




Tuzluk, şekerlik ve makarnalık:)  Birkaç kutuyu kapladım yapışkan kağıtlarla. Kapaklarına da çiçekli yapışkanlar. Biraz değişiklik olsun istedim elimi attıklarımda.

Bunlarda logolu bardaklarımız. Çiçekli yapışkanlarla kamufle edildiler. Bence hoş oldu. Çıktıklarında yine başka desenler yapıştırıcam, sürekli değişecek.